Banner

Voor particulieren & bedrijven

Gratis offerte

V.C.- Windows & Cleaning Experts, Experts in hun vak.

Voor alles een oplossing:  0479.944.682  - info@vc-cleaning.be

 

 

Onze werkwijze

Bij sommige inboedel-ontruimingen (sterfgeval, vertrek rustoord...) kunnen deze situaties gepaard gaan met veel emoties. Daarom vinden wij het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het bedrijf waar u voor kiest. We bespreken vooraf in detail hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Nadat u heeft bepaald wat u of de nabestaanden wilt behouden, maakt u een afspraak via onze website www. vc-cleaning.be . Op de uw gekozen dag en uur, komt de zaakvoerder, Jacinta Vannes langs om samen met u te bekijken hoe de ontruiming het vlotst kan verlopen. Nadien wordt er een gedetailleerde prijsofferte gemaakt volgens uw gekozen wensen.

Na uw goedkeuring, spreken we in overleg af wanneer de inboedel-ontruiming dient plaats te vinden.

Op de afgesproken dag, komt het team van Firma Vc-windows&cleaning experts langs om de complete inboedel professioneel op te halen en de woning/het pand te ontruimen. U hoeft enkel de deur te openen of ons de sleutel te geven en wij verzorgen de rest! We beschikken over voldoende materiaal en opgeleide medewerkers. Vandaar dat we reguliere huizen meestal in één dag kunnen ontruimen!

Naast de ontruiming van de inboedel, zorgen we ook voor de afvoer van alle afval, sortering, de juiste scheiding van diverse afvalsoorten... Omdat we een erkend Recupel-verzamelpunt zijn wordt alle elektrisch/elektronisch afval (koelkast, wasmachines, TV's...) milieuverantwoord gerecycleerd.