Banner

Voor particulieren & bedrijven

V.C.- Windows & Cleaning Experts, Experts in hun vak.

Voor alles een oplossing:  0479.944.682  - jacinta.vannes@skynet.be

Schoonmaak van kantoren

Een propere werkruimte, nette kantine, schone toiletten, een gekuist bureel, dragen bij tot een beter gemotiveerd personeel.

VC windows & cleaning experts is er niet enkel om u kennis te laten maken met specialisten in het schoonmaken van kantoren. Het is de bedoeling een partner te zijn betreffende een heel aantal diensten die te maken hebben met representatief houden van uw firma en dat begint meestal met een bezoek aan het kantoor.

Een proper kantoor of praktijk is een must voor uw bedrijf. Niet alleen verhoogd en stimuleert het de productiviteit van uw medewerkers maar ook uw klanten bezoeken graag een aangename en schoongemaakte werkomgeving.

Het team van  Vc windows & cleaning experts  zorgt voor de nodige hygiëne van de werkplek waaronder algemene en sanitaire schoonmaak, glasbewassing, openbare ruimtes enz. Dit kan zowel periodiek, éénmalig of dagelijks.

 

 Wij werken met professionele en opgeleide  werknemers waardoor u steeds kan rekenen op een uitstekende service voor een voordelige prijs.

Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schoonmaak van:

  • Kantoren, apotheken, banken, fabrieken, appartementen,…
  • Onderhoud van showrooms
  • Gemeenschappelijke delen van residenties en studentenhuizen
  • Industriële reiniging van werkplaatsen, productie, hallen, opslagplaatsen,…
  • Schoonmaak van kerkgebouwen. Vc-cleaning Diksmuide - Oostende