Banner

Voor particulieren & bedrijven

VC-Windows & Cleaning Experts Experts in hun vak.         0479.944.682 Diksmuide-Oostende

Schoonmaakbedrijf

Water en rookschade

Beiden uiterst traumatisch ervaringen. Ook in deze situatie kan u op V.C- cleaning  rekenen. Onze mensen verzorgen een grondige schoonmaak en recupereren wat kan.

 

Langdurig onopgemerkt overlijden

Bij een langdurig onopgemerkt overlijden worden de nodige vaststellingen gedaan door bevoegden. V.C- cleaning staat in voor een grondige schoonmaak en ontsmetting van het pand waarin de persoon zich bevond.

 

Industriƫle ongevallen

Niettegenstaande de vele strikte veiligheidsmaatregelen binnen een bedrijf zijn al dan niet zware arbeidsongevallen niet volledig uit te sluiten. Ook daarvoor staat ons team garant. De getroffen omgeving wordt gereinigd en ontsmet. De volgende dag kunnen de werkzaamheden normaal terug van start.

 

Sterk vervuilde woningen

Leegstaande panden, sterk vervuilde woningen na sterfgevallen, woningen waar iemand geleefd heeft met verzamelwoede, ... Ook hiervoor hebben we een oplossing. We ontruimen, poetsen grondig en desinfecteren.

 

Woningen bij verkoop

U heeft het plan opgevat een woning te verkopen en wil deze kraaknet aanbieden? Zelfs daarbij kunnen we een handje helpen. Onze poetsdienst staat ter beschikking.